Polish faruri 3M

Polish Faruri.
Nu putini dintre noi cunosc senzatia ca, de la luna la luna sa scada vizibilitatea farurilor pana in momentul cand deplasarea devine chiar periculoasa noaptea. La modul propriu, nu mai vedem corespunzator in timpul deplasarii. Atunci se apropie timpul sa apelam la un polish de faruri profesional.

Farurile ajung din ce in de mai deteriorate, pana in momentul in care devin cel mai inestetic element al caroseriei. mate, zgariate, ciobite. Nu de putine ori vedem un autoturism pe strada care sa arate bine, dar sa nu se vada nici macar becul din interiorul farului, datorita matuirii.

Acest lucru de datoreaza de cele mai multe ori calitaii slabe a materialelor folosite de producatori la fabricarea farurilor. In afara se asta, farurile masinilor incep sa fie fabricate din materiale din ce in ce mai slabe, lucru ce se simte si plin simpla atingere a lor cu mana.

Datorita oxizilor care se depun pe suprafata farurilor, a prafului pin care circulam cu viteze din ce in ce mai mari, a ghetei, zapezii, e.t.c, farurile devin inevitabil mate, lucru ce reduce drastic parametrii de iluminare a acestora. Polishul faruri va face ca toate aceste aspecte sa dispara.

Si, ajungem sa ne ne intrebam care este urmatorul pas? Ce putem face? Schimbam farurile… sau nu?

In unele cazuri, farurile sunt atat de deteriorate incat proprietarul crede ca nu se mai poate face nimic si trebuiesc schimbate. Cine crede asta, sigur inca nu a aflat ca exista metode mult mai economice si mai simple de a rezolva aceasta problema.

Echipa noastra va vine in ajutor si de data aceasta cu serviciul de polish faruri. Folosind materiale originale AutoMagic si Carcos, in mai putin de o ora farurile tale redevin noi, rezultatul de polish faruri este de fiecare data spectaculos.

Un polish la un far dureaza aproximativ 25 min, efectul fiind de cele mai multe ori incredibil si costa de la 35 RON